Menu

Pvc Zeildoek Kopen? Waar

Heb Je Een zeildoek gemaakt van pvc Nodig wat Onafgebroken in het jaar geschikt is voor buiten en voor weinig geld online verkrijgbaar is? We bieden meerdere soorten dekzeil aan welke gebruikt kunnen worden voor menig doeleinden en goed tegen het weer buiten kunnen. Alle zeildoeken die wij verkopen kunnen tegen zowel kou als warmte. Wij bieden ook alle benodigdheden in onze site die je voor een doek nodig zal hebben.

PVC doek alle maten gesneden van een rol Gigantische PVC zeildoeken extra lang worden verkocht zonder zoomrand en zeilringen. Heb je minder of juist veel meer nodig? Je kan alle afstanden op het internet kopen. Het doek in alle breedte en dikte is moeiteloos met een stanleymes of schaar in de benodigde lengte te maken. Heb je grote lappen nodig? des te minder de prijs wordt.

We verkopen aanhoudend diverse afstanden, dan blijft er altijd een restrol over. Van 100den soorten doek hebben we een voorraad overblijfsel liggen, deze overblijfsels varieren in lengte van 1 tot 49 meter. Zeer voordelig te bestellen met een korting van 25%. PVC doek is een lange tijd te gebruiken en beschermt je eigendommen tegen zon of andere weersomstandigheden.

Door het geweven weefsel van polyester is het dekzeil ontwikkeld.

De stevigheid komt van de vezel, de PVC laag is aan beide kanten aangebracht om daarna met lak te zijn afgewerkt Natuurlijk kan je alle formaten en soorten in onze winkel kopen. Maten tot 49 meter zijn te koop tegen een korting van 25%. Daar hebben we altijd voldoende van in voorraad. Alle kwaliteit soorten en diktes zijn leverbaar. 25% korting op restvoorraden zeildoek van de rol. Als je niet veel meter nodig hebt, is het slimmer om eerst bij de restvoorraad te kijken. In onze winkel zijn alle soorten zeildoek in restvoorraad aanwezig. De lengte van de restvoorraden kan verschillen, zo zijn er rollen van 1 meter maar ook van 49 meter wat er nog op de rol zit.

Prima kwaliteit zoals de andere rollen zeildoek, verschillende diktes en sterktes. Het zeildoek is gemakkelijk te knippen of pvc zeildoek lijmen snijden. De 25% korting geldt niet op een bepaalde periode maar het hele jaar door. Dus ook in de zomer als je voor de camping een stuk zeildoen nodig hebt of in je aanhanger op de bodem. Om de bodem van grondmateriaal schoon te houden bij bijvoorbeeld het vervoeren is het zeildoek meer dan geschikt. Ook voor overkappingen hebben we stevig transparant zeildoek voor bijvoorbeeld de veranda, zo zit je toch buiten en je bent beschermt tegen de regen die mogelijk in je veranda waait. Dit PVC zeildoek is opgebouwd uit één laag en volledig transparant zodat er voldoende licht binnen komt.

Go Back

Comment

Blog Search

Blog Archive

Comments

There are currently no blog comments.